Hoppy Lager este o versiune cu tarie mai mare decît a lagerului nostru clasic caracterizat prin utilizarea soiurilor de hamei americane. Berea are o aromă de pin și citrice și se caracterizeaza printr-o amărăciune plăcută, care fac din acestă bere un însoțitor ideal pentru burgeri, fripturi, sandwich-uri și carne zvîntată.
Una dintre cele mai celebre și îndrăgite salate de către consumatorii noștri este salata cu avocado și creveți asezonată cu sos dulce-picant. Preparatul este gata pentru consum.
Porter preparată cu malțuri de orz, secară, hrișcă și grâu. Un postgust bogat de ciocolată și cafea este susținut de dulceața robustă a malțului de secară.
Hoppy Lager este o versiune cu tarie mai mare decît a lagerului nostru clasic caracterizat prin utilizarea soiurilor de hamei americane. Berea are o aromă de pin și citrice și se caracterizeaza printr-o amărăciune plăcută, care fac din acestă bere un însoțitor ideal pentru burgeri, fripturi, sandwich-uri și carne zvîntată.
Berea de tip lager clasic este preparată conform unei rețete tradiționale europene, cu gust asemănător al Helles-ului german. Gustul răcoritor, și moale este obținut datorită fermentației de jos, a utilizării hameiului ceh și a malțului belgian. O bere ideală pentru fiecare zi care se încadrează în categoria berii clasice ușoare. Aceasta se potrivește perfect cu gustările tradiționale la bere: arahide,carne zvîntată sau prăjită fie covrigei sărați.
German Hefeweizen este o bere de grâu, nefiltrată, cu o aromă caracteristică de banane și cuișoare, care se obțin prin fermentare de sus cu o tulpină specială de drojdie. Bere destul de densă, ușor dulce, malțioasă, cu o ușoară acriere în postgust - potolește setea într-o zi fierbinte și se potrivește bine cu carne prăjită și burgeri.
Stilul berii Saison este similar cu berea blondă de tip Ale de origine belgiană, însă caracterizat prin adaos sporit de drojdie și hamei. Poate avea un corp ușor sau mediu. În ciuda faptului că „strămoșul” stilului era aproape fără alcool, în prezent, versiunile cu tărie alcoolică sunt acceptabile. Culoarea variază de la auriu la maro închis, în pahar formează o spumă densă și rezistentă. Saison este o bere spumoasă, nefiltrată. Poate fi: de masă, standard și foarte puternică ( cu tărie alcoolică).
Una dintre cele mai recente soiuri de India Pale Ale hoppy, inventată în San Francisco. Principala caracteristică este fermentarea completă a mustului, până când nu există zahăr rezidual în bere. O bere considerabil mai uscată decât o IPA obișnuită, de unde și termenul „brut”.
Porter este o bere brună tradițională engleză de tip Ale cu caracter pronunțat amărui completat cu arome de fructe. Este o bere densă, puțin dulce, care adesea se asociază cu ciocolata cu lapte și se potrivește ideal atât pentru deserturile cu ciocolată, cât și pentru carnea coaptă.
German Hefeweizen este o bere de grâu, nefiltrată, cu o aromă caracteristică de banane și cuișoare, care se obțin prin fermentare de sus cu o tulpină specială de drojdie. Bere destul de densă, ușor dulce, malțioasă, cu o ușoară acriere în postgust - potolește setea într-o zi fierbinte și se potrivește bine cu carne prăjită și burgeri.
Stilul berii Saison este similar cu berea blondă de tip Ale de origine belgiană, însă caracterizat prin adaos sporit de drojdie și hamei. Poate avea un corp ușor sau mediu. În ciuda faptului că „strămoșul” stilului era aproape fără alcool, în prezent, versiunile cu tărie alcoolică sunt acceptabile. Culoarea variază de la auriu la maro închis, în pahar formează o spumă densă și rezistentă. Saison este o bere spumoasă, nefiltrată. Poate fi: de masă, standard și foarte puternică ( cu tărie alcoolică).
Una dintre cele mai recente soiuri de India Pale Ale hoppy, inventată în San Francisco. Principala caracteristică este fermentarea completă a mustului, până când nu există zahăr rezidual în bere. O bere considerabil mai uscată decât o IPA obișnuită, de unde și termenul „brut”.