0

Meniu de sărbătoare

Clătite cu cremă de brânză și somon slab săratБлины с крем-сыром и слабосоленной семгой
0   / 0  
0  
400
g.
Descriere:
Clătite cu cremă de brânză și somon slab sărat
280 MDL
Salată tradițională Olivie cu carne de puiТрадиционный салат Оливье с курятиной
0   / 0  
0  
1000
g.
Descriere:
Salată tradițională Olivie cu carne de pui
260 MDL
Pulpe de rață confiate, cu gutui și sos de răchițeleУтинные ножки Конфи с айвой и клюквенным соусом
0   / 0  
0  
750/350/150
g.
Descriere:
Pulpe de rață confiate, cu gutui și sos de răchițele
650 MDL
Bujenină coaptă cu legume sotate și sos PorteЗапеченная буженина с овощами и соусом Порте
0   / 0  
0  
960
g.
Descriere:
Bujenină coaptă cu legume sotate și sos Porte
500 MDL
Tort PovesteТорт Сказка
0   / 0  
0  
800
g.
Descriere:
Tort Poveste
250 MDL
Tort Fantezie de iarnăТорт Зимняя фантазия
0   / 0  
0  
1000
g.
Descriere:
Tort Fantezie de iarnă cu pandișpan din portocale
410 MDL
Tartă cu somon și broccoliТарт с семгой и броколли
0   / 0  
0  
600
g.
Descriere:
Tartă cu somon și broccoli
220 MDL
Răcitură tradițională din carne de pui și limbă de vităТрадиционнаый холодец из курятины и говяжьего языка
0   / 0  
0  
1/750
g.
Descriere:
Gustare rece din carne de găină cu adaos de zeamă limpede și aromată.
200 MDL
Pastă din creveți și chipsuri de orezКреветочная паста с рисовыми чипсами
Gata pentru consum
100 g / 325.6 kcal
0  
200/30
g.
Descriere:
Pastă din creveți și chipsuri de orez
280 MDL
Salată din HeringСельдь под шубой
Gata pentru consum
100 g / 168.8 kcal
0  
1000
g.
Descriere:
Salată din Hering cu ciuperci marinate
260 MDL
Pate din ficat cu ceapă caramelizatăПаштет из куриной печени с карамелизованным луком
0   / 0  
0  
350/50
g.
Descriere:
Topping fin și aromat servit în combinație cu ceapă caramelizată dulce și crocantă este perfect pentru a fi întins pe pîine prăjită.
180 MDL
Clătite cu cremă de brânză și somon slab sărat
 
280 MDL
O porție: 400 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Clătite cu cremă de brânză și somon slab sărat
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Salată tradițională Olivie cu carne de pui
 
260 MDL
O porție: 1000 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Salată tradițională Olivie cu carne de pui
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Pulpe de rață confiate, cu gutui și sos de răchițele
 
650 MDL
O porție: 750/350/150 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Pulpe de rață confiate, cu gutui și sos de răchițele
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Bujenină coaptă cu legume sotate și sos Porte
 
500 MDL
O porție: 960 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Bujenină coaptă cu legume sotate și sos Porte
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Tort Poveste
 
250 MDL
O porție: 800 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Tort Poveste
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Tort Fantezie de iarnă
 
410 MDL
O porție: 1000 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Tort Fantezie de iarnă cu pandișpan din portocale
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Tartă cu somon și broccoli
 
220 MDL
O porție: 600 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Tartă cu somon și broccoli
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Răcitură tradițională din carne de pui și limbă de vită
 
200 MDL
O porție: 1/750 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Gustare rece din carne de găină cu adaos de zeamă limpede și aromată.
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastă din creveți și chipsuri de orez
 
100 g / 325.6 kcal
Gata pentru consum
280 MDL
O porție: 200/30 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Pastă din creveți și chipsuri de orez
Grăsimi
27.50
gram
Proteine
14.60
gram
Carbohidrați
4.30
gram
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Salată din Hering
 
100 g / 168.8 kcal
Gata pentru consum
260 MDL
O porție: 1000 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Salată din Hering cu ciuperci marinate
Grăsimi
13.40
gram
Proteine
4.40
gram
Carbohidrați
8.00
gram
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

Pate din ficat cu ceapă caramelizată
 
180 MDL
O porție: 350/50 g.
Metoda de preparare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.
Descriere:
Topping fin și aromat servit în combinație cu ceapă caramelizată dulce și crocantă este perfect pentru a fi întins pe pîine prăjită.
Condiții de păstrare:

Temperatura si timpul de pastrare:

ro
  • ro
  • ru
  • Mihai Viteazul 3
  • Bulevardul Moscova 20
  • Meniu de sărbătoare
  • Beer Picture
    Bere si gustari la bere
    Bucate Preparate