Principalā
Phone +373 621 63 955
0

Meniu Lumencraft

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Set de ziua vinului (Sarali cu brinză de oi, colțunași cu ricotta spanac, coltunași cașcaval dorblu și mozzarella, înghețată Raffaello, vin Cricova chardonay.)

Sarali cu brinză de oi, colțunași cu ricotta spanac, coltunași cașcaval dorblu și mozzarella, înghețată Raffaello, vin Cricova chardonay.
O porție: 200/500/500/250/187 g.
Prețul: 210 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18 °С

Metoda de gatit:

În apa clocotităcu adaos de sare se pun Pelimenii/coltunasii. Se aduc la fierbere, după care se prepară la foc mediu cca 4-5 minute, amestecând cu atenție.

Kids Plemeni Pui

Faina de griu, ou, unt, vopsea naturala ( suc din spanac, suc din sfecla rosie).
Сarne de gaina, ceapa, sare, piper negru.
O porție: 1/300 g.
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18 °С

Metoda de gatit:

În apa clocotităcu adaos de sare se pun Pelimenii/coltunasii. Se aduc la fierbere, după care se prepară la foc mediu cca 4-5 minute, amestecând cu atenție.

Coltunași Mozarella Dorblu

Faina de griu, ou, unt, sare,cascaval DorBlu , mozarella, frisca.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 72 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18 °С

Metoda de gatit:

În apa clocotităcu adaos de sare se pun Pelimenii/coltunasii. Se aduc la fierbere, după care se prepară la foc mediu cca 4-5 minute, amestecând cu atenție.

Coltunași cu vișină

Faina de griu, ou, unt, visina in suc, zahar, amidon.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 65 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18 °С

Metoda de gatit:

În apa clocotităcu adaos de sare se pun Pelimenii/coltunasii. Se aduc la fierbere, după care se prepară la foc mediu cca 4-5 minute, amestecând cu atenție.

Coltunași cu brînză de vaci

Faina de griu, ou, unt, brinza de vaci, ou, sare.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 41 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18 °С

Metoda de gatit:

În apa clocotităcu adaos de sare se pun Pelimenii/coltunasii. Se aduc la fierbere, după care se prepară la foc mediu cca 4-5 minute, amestecând cu atenție.

Coltunași cu cartofi și ciuperci

Faina de griu, ou, unt, cartofi, ciuperci, sare, piper, unt, ceapa.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 39 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18 °С

Metoda de gatit:

În apa clocotităcu adaos de sare se pun Pelimenii/coltunasii. Se aduc la fierbere, după care se prepară la foc mediu cca 4-5 minute, amestecând cu atenție.

Coltunași cu Ricotta și Spanac

Faina de griu, ou, unt,Ricota, spanac, sare, usturoi, frisca.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 69 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18 °С

Metoda de gatit:

În apa clocotităcu adaos de sare se pun Pelimenii/coltunasii. Se aduc la fierbere, după care se prepară la foc mediu cca 4-5 minute, amestecând cu atenție.

Pelmeni de casă Vită si Porc

Faina de griu, ou, unt, carne de vita, carne de porc, ceapa, , sare, piper negru.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 55 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18 °С

Metoda de gatit:

În apa clocotităcu adaos de sare se pun Pelimenii/coltunasii. Se aduc la fierbere, după care se prepară la foc mediu cca 4-5 minute, amestecând cu atenție.

Pelmeni de Vită

Faina de griu, ou, unt,carne de vita, ceapa, sare, piper negru.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 55 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Clătitele congelate, se pun întigaia încinsă cu ulei și se prăjesc la foc mediu circa 2-3 minute pe ambele părți. După prajire, produsul se coace la cuptorul preîncălzit la 150°С timp de 10 minute.

Clătite cu pui și ciuperci

Lapte, oua, faina de griu, ulei de floare soarelui,carne de pui, ciuperci, ceapa, frisca, sare, ulei din floare soarelui, piper negru, cascaval.
O porție: 1/480 g.
Prețul: 45 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Clătitele congelate, se pun întigaia încinsă cu ulei și se prăjesc la foc mediu circa 2-3 minute pe ambele părți. După prajire, produsul se coace la cuptorul preîncălzit la 150°С timp de 10 minute.

Clătite cu cartofi și ciuperci

Lapte, oua, faina de griu, ulei de floare soarelui, cartofi, ciuperci, ulei din floare soarelui, ceapa, unt, sare.
O porție: 1/400 g.
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Clătitele congelate, se pun întigaia încinsă cu ulei și se prăjesc la foc mediu circa 2-3 minute pe ambele părți. După prajire, produsul se coace la cuptorul preîncălzit la 150°С timp de 10 minute.

Clătite cu ricotta și spanac

Lapte, oua, faina de griu, ulei de floare soarelui,ricotta, spanac, sare, frisca, condiment de usturoi.
O porție: 1/480 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Clătitele congelate, se pun întigaia încinsă cu ulei și se prăjesc la foc mediu circa 2-3 minute pe ambele părți. După prajire, produsul se coace la cuptorul preîncălzit la 150°С timp de 10 minute.

Clătite cu brînză și stafide Mule

Lapte, oua, faina de griu, ulei de floare soarelui. brinza de vaci, sare, zahar, oua, stafide.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 50 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Nughetele congelate se introduc în tigaia încinsă cu mult ulei. Se prăjesc la foc mediu circa 5-7 minute.

Nughete de pui în Crusta

Fileu din carne de gaina, faina din griu, pesmeti p-u panare, sare, piper negru, ou, ulei de floare soarelui, paprika.
O porție: 1/400 g.
Prețul: 65 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Sarmalele decongelate se introduc în cuptorul preîncălzit la t 150°С, se coc circa 15-20 min.

Sarmale Moldovenești

Varza, orez, carne de porc, morcov, ceapa, radachina telina, suc de rosii, sare, piper negru, ulei de floare soarelui.
O porție: 1/500 g.
Prețul: 50 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Brînzoaicele congelate se pun în tigaia încinsă cu ulei și se prăjesc pe ambele părți la foc mediu circa 2-3 minute.După prăjire, produsul se finisează în rola preîncălzita la temperatura de 150°С timp de 10 minute

Brînzoaice

Brinza de vaci, oua, zahar, faina de griu, crupe de gris, sare, stafide, zahar vanilat.
O porție: 1/450 g.
Prețul: 57 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Aripioarele decongelate se introduc în cuptorul preîncălzit la t de 150°С, se coc circa 10-15 minute.

Aripioare de pui în crustă

Aripi de gaina, ulei de floarea soarelui, faina de griu, amidon, ketchup, sare, piper negru, ardei chilli uscate, paprika, oregano.
O porție: 1/400 g.
Prețul: 50 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Saralie Moldovenească Cartofi

O porție: 1/200 g.
Prețul: 14 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Saralie Moldovenească Varză

O porție: 1/200 g.
Prețul: 14 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Saralie Moldovenească Vișină

O porție: 1/200 g.
Prețul: 20 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Saralie Moldovenească Măr

O porție: 1/200 g.
Prețul: 14 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Saralie Moldovenească Ricota

O porție: 1/200 g.
Prețul: 20 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Saralie brînză de vaci și oi

O porție: 1/200 g.
Prețul: 20 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Saralie Moldovenească brînză de vaci

O porție: 1/200 g.
Prețul: 20 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Saralie Moldovenească bostan

O porție: 1/200 g.
Prețul: 14 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Costițele decongelate se ung cu sos „barbeque”și se coc în cuptorul preîncălzit la 180°С timp de 15 minute.

Costițe de porc

Costita de porc, sare, piper negru, usturoi, chetciup, sos Cili Barbeque, sos Worcester, otet, paprika, miere naturala, ardei iute, zahar.
O porție: 1/400 g.
Prețul: 82 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Produsul congelat se pune în tigaia încinsă cu uleiși se prăjește la foc mediu pe ambele părți.

Mici LumenCraft

Carne de vita, carne de porc, sare, condiment de usturoi, condiment Mici.
O porție: 1/550 g.
Prețul: 71 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Produsul congelat se pune în tigaia încinsă cu uleiși se prăjește la foc mediu pe ambele părți.

Pîrjoală burger Vită

Carne de vita, sos Worcester, sare, piper negru, condiment de usturoi.
O porție: 1/400 g.
Prețul: 70 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Produsul congelat se pune în tigaia încinsă cu uleiși se prăjește la foc mediu pe ambele părți.

Pîrjoală burger Pui

Fileu de gaina, sare, sos soia, ulei din floare soarelui, piper negru, paprika, oua, faina de griu, pesmeti p-u panare.
O porție: 1/360 g.
Prețul: 55 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

48 ore cel puțin +6°С

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Chifla Burger

O porție: 2 buc.
g.
Prețul: 8 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Vită zvântată

O porție: 1/50 g.
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Gaină zvântată

O porție: 1/50 g.
Prețul: 30 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Păstrav la grătar cu cartofi

Păstrav la grătar cu carne fină și pielea rumenă. Se servește cu cartofi copți.
O porție: 270/100 g.
Prețul: 160 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Burger cu carne de vită

Burger din carne de vită de tipul Black Angus. Se servește cu cartofi pai.
O porție: 450/100 g.
Prețul: 95 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Burger cu porc rupt

Burger picant cu carne de „porc rupt” . Se servește cu cartofi pai.
O porție: 326/100/30 g.
Prețul: 95 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Burger cu carne de pui

Burger din piept de pui cu crusta crocantă.
O porție: 450/100 g.
Prețul: 95 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Salată de legume cu brînză de oi

Salată ușoară de vară din legume proaspete și brînză de oi. Preparatul este gata pentru consum.
O porție: 1/350 g.
Prețul: 58 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Salată cu crevete și avocado

Una dintre cele mai celebre și îndrăgite salate de către consumatorii noștri este salata cu avocado și creveți asezonată cu sos dulce-picant. Preparatul este gata pentru consum.
O porție: 1/300 g.
Prețul: 110 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Pită cu falafel și humus

Pita cu falafel și pasta de humus moale în sos picant. Se servește cu cartofi pai. Preparatul se recomandă vegetarienilor și veganilor.
O porție: 285/100 g.
Prețul: 65 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Pastrami cu carne de vită

Sandwich cu carne de vită preparat conform rețetei proprii. Se servește cu 2 tipuri de castraveți murați.
O porție: 340/60 g.
Prețul: 99 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Pastrami cu carne de curcan

Sandwich cu carne dietetică de curcan preparat conform rețetei proprii. Se servește cu 2 tipuri de castraveți murați.
O porție: 340/60 g.
Prețul: 99 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Tortilla cu carne de vita

Tortilla cu carne de vită de tip Black Angus cu legume.
O porție: 320/40 g.
Prețul: 130 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Pastrarea 30 de zile de la data producerii la T -18°С

Metoda de gatit:

Plăcintele congelate se ung cu ou bătut sau lapte. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 - 190°С, se coc circa 25-30 minute.Durata de coacer epoate varia în functie de randamentul cuptorului dumneavoastra.

Banița

O porție: 1/500 g.
Prețul: 50 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Fistic

O porție: 250 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Plombir Classic

O porție: 250 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Grand Cacao

O porție: 250 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Frutti di Bosco

O porție: 250 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Kinder Bueno

O porție: 250 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Melone

O porție: 250 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Raffaello

O porție: 250 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Ferrero Rocher

O porție: 250 g.
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Supă creamă din ciuperci

Supă consistentă și aromată preparată din ciuperci champignon proaspete.
O porție: 300 gr g.
Prețul: 50 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Jambon de porc

Jambon clasic de porc cu varză tiroleză.
O porție: 500 gr g.
Prețul: 225 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Urechi de porc

Urechi de porc afumate cu sos deosebit.
O porție: 100 gr g.
Prețul: 50 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Petroșel

Peștișori aromati și crocanți, prșjiți în friteuză.
O porție: 100 gr g.
Prețul: 50 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Termen de valabilitate 30 zile la temperatura 0°С +5°С

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Classic Lager

O porție: 330 ml.
g.
Alc: 5.3 vol.
OG: 13 °
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Termen de valabilitate 30 zile la temperatura 0°С +5°С

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft IPA

O porție: 330 ml.
g.
Alc: 4.9 vol.
OG: 11.8 °
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Termen de valabilitate 30 zile la temperatura 0°С +5°С

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Hoppy Lager

O porție: 330 ml.
g.
Alc: 4.2 vol.
OG: 11 °
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Termen de valabilitate 30 zile la temperatura 0°С +5°С

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Bavarian Pilsner

O porție: 330 ml.
g.
Alc: 4.7 vol.
OG: 12 °
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Termen de valabilitate 30 zile la temperatura 0°С +5°С

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Weiss

O porție: 330 ml.
g.
Alc: 4.0 vol.
OG: 11.5 °
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Termen de valabilitate 30 zile la temperatura 0°С +5°С

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Porter

O porție: 330 ml.
g.
Alc: 6.7 vol.
OG: 17 °
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Termen de valabilitate 30 zile la temperatura 0°С +5°С

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

Lumencraft Saison

O porție: 330 ml.
g.
Alc: 5.8 vol.
OG: 14.0 °
Prețul: 35 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Classic Lager

O porție: 1 L.
g.
Alc: 5.3 vol.
OG: 13 °
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Bavarian Pilsner

O porție: 1 L.
g.
Alc: 4.7 vol.
OG: 12 °
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Weiss

O porție: 1 L.
g.
Alc: 4.0 vol.
OG: 11.5 °
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft IPA

O porție: 1 L.
g.
Alc: 4.9 vol.
OG: 11.8 °
Prețul: 60 mdl

Temperatura si timpul de pastrare:

Metoda de gatit:

Produsul este gata pentru consum.

LumenCraft Brut IPA

O porție: 1 L.
g.
Alc: 6.0 vol.
OG: 13.5 °
Prețul: 60 mdl
Promoții
Set de ziua vinului (Sarali cu brinză de oi, colțunași cu ricotta spanac, coltunași cașcaval dorblu și mozzarella, înghețată Raffaello, vin Cricova chardonay.)
210 mdl
Coltunași și pelmeni
Kids Plemeni Pui
35 mdl
Coltunași Mozarella Dorblu
72 mdl
Coltunași cu vișină
65 mdl
Coltunași cu brînză de vaci
41 mdl
Coltunași cu cartofi și ciuperci
39 mdl
Coltunași cu Ricotta și Spanac
69 mdl
Pelmeni de casă Vită si Porc
55 mdl
Pelmeni de Vită
55 mdl
Clătite și brînzoaice
Clătite cu pui și ciuperci
45 mdl
Clătite cu cartofi și ciuperci
35 mdl
Clătite cu ricotta și spanac
60 mdl
Clătite cu brînză și stafide Mule
50 mdl
Brînzoaice
57 mdl
Produse culinare
Nughete de pui în Crusta
65 mdl
Sarmale Moldovenești
50 mdl
Aripioare de pui în crustă
50 mdl
Costițe de porc
82 mdl
Mici LumenCraft
71 mdl
Pîrjoală burger Vită
70 mdl
Pîrjoală burger Pui
55 mdl
Chifla Burger
8 mdl
Patiserie
Saralie Moldovenească Cartofi
14 mdl
Saralie Moldovenească Varză
14 mdl
Saralie Moldovenească Vișină
20 mdl
Saralie Moldovenească Măr
14 mdl
Saralie Moldovenească Ricota
20 mdl
Saralie brînză de vaci și oi
20 mdl
Saralie Moldovenească brînză de vaci
20 mdl
Saralie Moldovenească bostan
14 mdl
Banița
50 mdl
Bere si gustari la bere
Vită zvântată
35 mdl
Gaină zvântată
30 mdl
LumenCraft Classic Lager
35 mdl
LumenCraft IPA
35 mdl
LumenCraft Hoppy Lager
35 mdl
LumenCraft Bavarian Pilsner
35 mdl
LumenCraft Weiss
35 mdl
LumenCraft Porter
35 mdl
Lumencraft Saison
35 mdl
LumenCraft Classic Lager
60 mdl
LumenCraft Bavarian Pilsner
60 mdl
LumenCraft Weiss
60 mdl
LumenCraft IPA
60 mdl
LumenCraft Brut IPA
60 mdl
Bucate Preparate
Păstrav la grătar cu cartofi
160 mdl
Burger cu carne de vită
95 mdl
Burger cu porc rupt
95 mdl
Burger cu carne de pui
95 mdl
Salată de legume cu brînză de oi
58 mdl
Salată cu crevete și avocado
110 mdl
Pită cu falafel și humus
65 mdl
Pastrami cu carne de vită
99 mdl
Pastrami cu carne de curcan
99 mdl
Tortilla cu carne de vita
130 mdl
Supă creamă din ciuperci
50 mdl
Jambon de porc
225 mdl
Urechi de porc
50 mdl
Petroșel
50 mdl
Gelato
Fistic
60 mdl
Plombir Classic
60 mdl
Grand Cacao
60 mdl
Frutti di Bosco
60 mdl
Kinder Bueno
60 mdl
Melone
60 mdl
Raffaello
60 mdl
Ferrero Rocher
60 mdl

Plata si Livrare

Modalități de plată

1. Achitarea comenzii la momentul livrării (cu cash sau card bancar).

Serviciul livrare

- Comenzile sunt recepționate între 8-00 și 20-00
– Livrarea se efectuează între 9-00 și 21-00

Serviciul clienți

Datele de contact ale operatorului pentru specificarea detaliilor comenzii:
Tel: +373 621 63 955
Email: lumencraft@aerofood.md